منابع آزمون دکتری فنی و مهندسی

منابع آزمون دکتری فنی مهندسی, منابع دکتری فنی مهندسی, منابع آزمون دکترا فنی مهندسی, منابع دکترا فنی مهندسی, منابع ازمون دکتری فنی مهندسی, منابع ازمون دکترا فنی مهندسی, منابع کنکور دکتری فنی مهندسی, منابع کنکور دکترا فنی مهندسی، تمامی رشته های دکتری فنی و مهندسی بر اساس آخرین تغییرات

۶ مطلب در تیر ۱۳۹۷ ثبت شده است

معرفی دکتری رشته مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی

معرفی دکتری رشته مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی

دکتری مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی
رشته مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در مقطع دکتری به گرایش ریزتر به نام رباتیکز تبدیل می شود. در معرفی دکتری رشته مهندسی کامپیوتر – هوش مصنوعی می توان این رشته را اینگونه تعریف کرد که به علمی اطلاق می شود که در پی هوشمند سازی سیستم های کامپیوتری برای افزایش کاربری و نزدیک کردن نقش و فعالیت آنها به انسان است. ایجاد گرایش در رشته های مختلف دانشگاهی از جمله مهندسی کامپیوتر به منظور تربیت نیروهای متخصص که بر جنبه های جزئی تر یک رشته علمی احاطه و تسلط داشته باشند، صورت می گیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی

بازار کار گرایش های دکتری مهندسی برق چگونه است؟ | پاسخ داده شد

بازار کار گرایش های دکتری مهندسی برق

دکتری مهندسی برق

برای ورود به یک رشته و گرایش و ادامه تحصیل در آن در مقطع دکتری معمولاً دید افراد واقع بینانه تر و استنباط های آنان منطقی تر است. از این رو توجه به بازار کار و در آمد و جایگاه شغلی در صدر سنجش های فرد قرار می گیرد. بازار کار گرایش های دکتری مهندسی برق نیز از این قائده مستثنی نیست.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی

بازار کار رشته مهندسی محیط زیست | * معرفی رشته و منابع *

آشنایی با رشته محیط زیست

دکتری مهندسی محیط زیست آلودگی هوا

رشته محیط زیست همان طور که از نام آن نیز مشخص است برای تحلیل، بررسی و کمک به بهبود محل زندگی و یا زیستگاه انسان و هر موجود دیگری ایجاد شده است. در واقع این رشته به صورت کامل با شرایط محیط زیست سر و کار دارد و دانشجویان عوامل مختلف و تاثیر گذار در محیط زیست را فرا می گیرند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی

ظرفیت پذیرش و انتخاب رشته دکتری فناوری نانو سراسری و دانشگاه آزاد 97

ظرفیت پذیرش و انتخاب رشته دکتری فناوری نانو

دکتری نانومواد ، دکتری فناوری نانومواد ، ظرفیت پذیرش و انتخاب رشته دکتری فناوری نانومواد

ظرفیت پذیرش و انتخاب رشته دکتری فناوری نانو | اکثریت داوطلبان کنکور دکتری 98 به این موضوع آگاهی دارند که کنکور دکتری 98 دو مرحله ای است. یک مرحله آزمون کتبی و مرحله دوم مصاحبه. حال سوال این است که چه زمانی انتخاب رشته دکتری 98 انجام می شود؟ داوطلبان کنکور دکتری 98 باید ابتدا در آزمون کتبی شرکت کنند، پس از آنکه کارنامه نتایج اولیه آزمون کتبی دکتری 98 آمد، داوطلب کنکور دکتری 98، اگر مجاز به انتخاب رشته شده باشد می تواند انتخاب رشته کند.دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 98  شرایطی را برای داوطلبان فراهم میکند تا داوطلبان ثبت نام دکتری بتوانند با مطالعه آن بتوانند در رشته ی تحصیلی خود بهترین انتخاب کد رشته محل را داشته باشند. انتخاب رشته دکتری 98، با اینکه آزمون دکتری نیمه متمرکز می باشد به این معنی که ملاک قبولی تنها آزمون نیست و مصاحبه حضوری داوطلبان نقش تایین کننده ای در قبولی آنها دارد. انتخاب رشته دکتری دارای شرایطی می باشد که داوطلبان در انتخاب رشته هایی که برای مقاطع قبلی تحصیلی خود انجام داده اند این شرایط را تجربه نکردند.به دلیل اهمیت انتخاب رشته در این مطلب به موضوعاتی همچون زمان انتخاب رشته دکتری سراسری 98 ، انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد 98 ، مشاوره انتخاب رشته دکتری فناوری نانو ، زمان اعلام نتایج انتخاب رشته دکتری و همچنین گرایش های رشته فناوری نانو در مقطع دکتری خواهیم پرداخت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی

آشنایی با رشته نانو فناوری - نانو مواد و بازار کارآن | دکتری فنی و مهندسی

معرفی رشته ی مهندسی مواد-نانومواد/نانوفناوری

رشته ی مهندسی مواد (نانومواد-نانوفناوری) قریب به 12 سال است که در مقطع کارشناسی ارشد در کشور راه اندازی شده است. دانشجویان این رشته ابتدا از طریق کنکورهای مهندسی مواد، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، فیزیک و شیمی انتخاب میشدند و سپس با راه اندازی کنکور ویژه ی این رشته با همین عنوان و با کد 2363 و 2364، به دانشگاه ها راه یافتند. ظرفیت این رشته در مجموع بسیار کم میباشد.

دکتری نانومواد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی

آشنایی با رشته مهندسی نفت | بازار کار و گرایشات مهندسی نفت

بازار کار مهندسی نفت

برای معرفی و آشنایی با رشته مهندسی نفت باید بگوییم که رشته مهندسی نفت کاربرد دانش، فناوری، ریاضیات و اقتصاد در فرایند اکتشاف، استخراج، برآورد مخزنو توسعهٔ نفت، گاز و سایر ترکیبات هیدروکربنی از مخازن زیرزمینی و انتقال آنها به پالایشگاه، صنایع پایین‌دستی و مصرف‌کننده‌است.در واقع علم مهندسی نفت یکی از علوم مهمی است که حیات زندگی انسان ها با آن درگیر می باشد.کره ی زمین مدام در حال جنب و جوش و حرکت است و بیشترین انرژی جنبشی ، گرمایی و شیمیایی خود را از نفت می گیرد و چرخ تولید صنایع پتروشیمی ، کودهای شیمیایی و … از طریق نفت است که می چرخد و تامین می گردد.

دروسی همچون ریاضیات، فیزیک، مکانیک سیالات، استاتیک، ترمودینامیک، انتقال حرارت، انتقال جرم، زمین‌ شناسی و …از دروس اصلی رشته مهندسی نفت می باشد.رشته مهندسی نفت در مقطع کارشناسی چهار گرایش ( مهندسی اکتشاف،مهندسی حفاری، مهندسی مخازن، مهندسی بهره برداری) را دربرمی گیرد.تعداد واحد های درسی این رشته مد مقطع کارشناسی شامل 150 تا 153 واحد درسی است که 23 واحد درسی آن مربوط به دروس عمومی، 34 واحد درسی مربوط به دروس پایه، 64 واحدهم به دروس اصلی اختصاص دارد.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی منابع آزمون کارشناسی ارشد فنی و مهندسی